CREO DESIGN

Kardeljeva cesta 100
2000 Maribor

KONTAKT

E-naslov: info@creo-design.si
Telefon: +386 51 355 030

IDEJNI KONCEPT

Kaj je idejni koncept

Naša želja je pomagati pri ustvarjanju čudovitega in funkcionalnega bivalnega prostora, pisarne, restavracije, bara,…skupaj z vami želimo ustvariti prostor, ki bo lepo urejen, moderen in hkrati učinkovit ter prirejen vašim življenjskim potrebam in navadam.
Veliko časa posvečamo pogovorom in spoznavanju vaših želja.
Redno se izobražujemo tudi na področju spremljanja trendov in dobremu poznavanju materialov, ki jih uporabljamo pri ustvarjanju vaših prostorov.
Prepričani smo, da je s 3D vizualizacijo načrtovanje prostora učinkovitejše , bolj kakovostno in stroškovno bolje zastavljeno, saj omogoča konkreten ogled prostora še preden je ta dokončan.

01
Pogovor in uskladitev z naročnikom
02
Planiranje optimalne postavitve in rešitev
03
Izdelava 3D izrisa
04
Pregled izrisa z naročnikom
05
Končna izvedba po predlogah idejnega koncepta
KAJ VKLJUČUJE IDEJNI KONCEPT?

V idejnem konceptu zajamemo vaše želje in naše ideje ter jih pretvorimo v optimalen ambient, ki omogoča kakovosto uporabo in ponuja atraktiven videz. V idejnem konceptu se določi postavitev elementov znotraj prostora, kjer je potrebno se zastavi tudi spremembo tlorisov. Izbere se posamezne kose pohištva in ostalih elementov, ki se pojavljajo v prostoru, določi se barve in materiale, dekorativne elemente, izbere razsvetljavo in kar je najpomembnejše- z naročnikom in podizvajalci sodelujemo dokler objekt ni zaključen, saj želimo, da so naši naročniki čim manj obremenjeni in, da so s končnim izdelkom zadovoljni.

ŽELIM SVOJEGA

Povpraševanje na:

info@creo-design.si