CREO DESIGN

Kardeljeva cesta 100
2000 Maribor

KONTAKT

E-naslov: info@creo-design.si
Telefon: +386 51 355 030

LOTUSGRILL

Inovativen, praktičen žar na oglje, ki je pripravljen le v 3 minutah in ga lahko uporabljate prav povsod!

CLASSIC

XL

XXL

Dodatki, ki so na voljo

Barvne prijemalke

Barvni čopič

Starting gel 200 ML

Lotus oglje 2,5kg

PIZZA STONE KLASIK

PIZZA STONE XL

TEPPANYAKI PLOŠČA KLASIK

TEPPANYAKI PLOŠČA XL

VISOKI POKROV KLASIK

VISOKI POKROV XL

Stekleni pokrov

Visoki pokrov

VŽIGALNI PLADENJ KLASIK

VŽIGALNI PLADENJ XL

POSODA ZA OGLJE KLASIK

POSODA ZA OGLJE XL

MREŽA KLASIK

MREŽA XL

NOTRANJA POSODA KLASIK

NOTRANJA POSODA XL

TORBA KLASIK

TORBA XL

LotusGrill je na voljo v šestih osnovnih barvah

Blue

Red

Black

Lime

Purple

Orange

LotusGrill je žar, ki ponuja najnovejšo tehnologijo peke na žaru z ogljem, v kombinaciji z inovativnim designom. Žar je tako enostaven za uporabo, kot tudi lahek za prenos, kar vam omogoča, da ga lahko uporabljate kjerkoli. Na voljo je v 6 osnovnih barvah- rdeča, zelena, vijolična, temno modra, oranžna in siva ter v dveh dodatnih izvedbah- v beli barvi in v inox različici. Izbirate lahko med dvemi velikostmi: Lotusgrill- ta je primeren za družbo 4-6 ljudi in Lotusgrill XL- ta je primeren za družbo 10-12 ljudi. Ob nakupu Lotusgrilla dobite tudi 4 AA baterije, ki poganjajo ventilator med peko in torbo za prenos grilla.
Lotusgrill koncept ponuja tudi veliko dodatkov, ki peko na Lotus-u še dodatno olajšajo in oplemenitijo. Tako lahko za svoj piknik izberete pokrovko s termostatom, Pizzastone za peko pizze ali palačink, Tepannyaki stone, ki omogoča peko in kuho v marinadi ter peko steakov, prijemalke za lažje obračanje hrane, v različnih barvah ter čopiče za mazanje med ali po peki. Tudi ti so na voljo v različnih barvah.

Koncept LotusGrilla vsebuje tudi posebno oglje, ki ima zelo dober izkoristek in daljšo gorljivost kot klasična oglja, prav tako pa ne vsebuje dodatnih smol in tudi zato omogoča peko na žaru brez dima.

Lotusgrill je pripravljen za peko le v 3 minutah. Prav tako pa je zaradi svoje enostavne zasnove in koncepta, prijeten in enostaven za uporabo tudi za tiste, ki so se dosedaj peki na žaru izogibali. Omogoča pa tudi enostavno peko na mestih, kjer ni dovolj prostora za klasične žare ali je uporaba klasičnega žara prepovedana (območja, kjer je prepovedana peka na žaru z odprtim ognjem). Najbolj zadovoljni uporabniki ga koristijo doma na balkonih, na jadrnicah, v campih, v parku s prijatelji ali enostavno doma v kuhinji, ko si zaželite nekaj iz žara in je zunaj premrzlo.

Design Lotusgrill-a je produkt večletnega razvoja, saj je njegova oblika, ključnega pomena pri delovanju in uporabnosti žara. Oblikovan je tako, da maščoba ne prihaja v stik z ogljem, kar med peko prepreči, dodatno gorenje in dim, ki je sicer prisoten pri peki na normalnih žarih na oglje. Živila, ki jih pečete na Lotus Grillu posledično vsebujejo manj maščobe in kalorij ter so zaradi omejitve stika s prežganimi maščobami bolj zdrave tudi v ostalih pogledih, saj je znano, da je prežgana maščoba rakotvorna.

Žar ima dvojno steno, ki zagotavlja, da se zunanja stena nikdar ne segreje in umaže. Med samo uporabo lahko žar prestavljate ali se ga dotikate, saj zunanja posoda nikdar ni prevroča za dotik. Otroci so v neposredni bližini žara varni, tudi v primeru, če bi se žar prevrnil, je oglje zaprto v notranji posodi.

Žar je zelo enostaven tako za uporabo, kot za pomivanje, zahvaljujoč inovativnemu designu. V samo nekaj minutah ga boste razstavili in ponovno sestavili. Mreža za pečenje in notranja skleda sta izdelani iz nerjavečega jekla, kar omogoča pomivanje v pomivalnem stroju. Ostali deli se načeloma med samo peko ne umažejo.

Najlepša stvar pri uporabi Lotusgrill je enostavno reguliranje. Ko žar pripravite in prižgete, je za peko serget v 3 minutah. Glede na to, da različni tipi hrane potrebujejo za peko, različne temperature, je tudi tukaj Lotusgrill korak pred klasičnim grilom, saj omogoča reguliranje temperature z vrtljivim gumbom in tako poskrbite, da bo vaša hrana pečena ravno prav in, da se jedi ne zažgejo. Sama moč peke je sicer enakovredna peki na klasične žaru.

Tudi, če med samim procesom peke zmanjka oglja, ga je enostavno dopolniti. Kar med peko dvignete mrežo za pečenje ter pokrov kontejnerja za oglje, dosipate oglje, pričvrstite mrežno nazaj in peka se nadaljuje.

LotusGrill ima vgrajen notranji ventilator, (ki ga napajajo 4 baterijski vložki tipa AA), ki omogočajo neprekinjeno pihanje zraka skozi oglje. Baterije držijo približno 30 ur- odvisno od uporabe in ravnanja z grillom. Stikalo ON/OFF deluje tudi kot regulator temperature. Močneje kot ventilator piha zrak, bolj se oglje segreje. Čas peke z enim kontejnerjem oglja je odvisen od jakosti pihanja in pri uporabi Lotusgrill oglja je lahko ta čas dolg celo do 90 min.

KONTAKT ZA VPRAŠANJA IN NAROČILA

031 758 603 Tina

marketing@creo-design.si